Sirkusjuhlia

Sirkussynttärit

Pidä hauskat sirkussynttärit Sirkuskoulu ARX:n ohjauksessa. Sirkussynttäreillä sankari sekä hänen vieraansa pääsevät tutustumaan kokeneiden sirkusohjaajien opastuksella sirkusharjoittelussa käytettäviin välineisiin sekä oppimaan vauhdikkaita sirkustemppuja.

Opetusta annetaan vieraiden taidot huomioon ottaen. Sirkusopetus annetaan Sirkuskoulu ARX:n omassa salissa.

Ylle rennot vaatteet, joissa on hyvä liikkua ja touhuta! Toiminta tapahtuu paljain varpain tai tossuissa. Varpaiden pesu on toivottavaa.

Synttäreiden tarjoilu, koristeet ja astiat eivät kuulu hintaan. Mahdolliset omat tarjoilut voi laittaa esille joko keittiötilaan tai pukuhuoneen puolella oleville pöydille. Tilaaja huolehtii myös tarjoilutilan siistimisestä.

Tarjoilua ja/tai koristelua voi tulla valmistelemaan 15 min ennen juhlan alkua, viimeistelemään ehtii hyvin ohjatun sirkustelun aikana. Kahvinkeitin sekä mikroaaltouuni ovat käytettävissä.

Lukukauden aikana synttäreitä järjestetään pääsääntöisesti viikonloppuisin, mutta loma-aikana voi tiedustella muitakin vaihtoehtoja. Ota yhteyttä sähköpostilla sirkuskouluarx@gmail.com

Osallistujilla pitää olla voimassa oleva tapaturmavakuutus, joka kattaa sirkustoiminnan.
Toiminnan järjestäjällä (Kulttuuritukku ry/Sirkuskoulu ARX) on vain toimintavastuuvakuutus.

Sirkussynttäreiden hinta on 180 €, joka sisältää

  • 1,5 tuntia ohjattua sirkusopetusta enintään 10 lapselle
  • tarjoilutilat (tarjoiluaikaa on enintään 1 tunti, eli kokonaisaika on 2,5 tuntia)

Tilauksesta järjestämme sirkussalissa myös sirkuspolttareita, tykypäiviä, työpajoja yms.

Toiminnallinen työpaja

Erityisesti yrityksille ja yhteisöille suunnattu työpaja, jossa tutustutaan sirkuksen eri lajeihin. Työpajan sisältöä voidaan muokata asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Faysas

FAYSAS on kahden sirkuskoulun oppilaan perustama esiintyvä ryhmä. He tarjoavat mm. tulitaidetta sekä nykysirkusesityksiä. Katso lisää Facebookista.