Esitykset

Sirkuskoulu ARX tukee lasten ja nuorten esiintymistä, ja tiedostaa esiintymiskokemuksen karttumisen parantavan itsetuntoa ja tukee siten lapsen hyvää kehitystä.

Rivien välissä -esitys

Rivien välissä vie katsojan kirjastoon. Sellaiseen tylsään, jossa kärpänen surraa eikä ole mitään tekemistä. Niin ainakin tylsistynyt tyttö luulee, mutta kirjoista avautuu toisenlainen maailma. Rivien välissä kirjaimet elävät ja kirjojen maailmasta tyttö löytääkin jotain täysin odottamatonta. Rivien välissä tapahtuu se kaikki mitä arki ei tavoita.

Rivien välissä -työryhmä koostuu pitkän linjan sirkusharrastajista sekä sirkus- ja teatterialan ammattilaisista. Sirkuskoreografioista vastaa Susanna Aho ja esityksen ohjaa Suvi Seppälä.

Ensi-ilta on Teatteri Verstaalla ke 26.4. klo 18.00.

Muut esitykset to 27.4. ja pe 28.4. klo 18.00.

Tilattavat esitykset

Sirkuskoulu ARXin esiintyjäryhmää voidaan tilata tilaisuuksiin esiintymään tai esitykset voidaan järjestää Sirkuskoulu ARXin tiloissa (Vanajantie 10A). Esitykset pyritään toteuttamaan tilaajan toiveiden mukaisesti, jos vain tilat antavat siihen mahdollisuuden. Esitysten yhteydessä on mahdollista järjestää myös toiminnallisia työpajoja, joissa katsojakin pääsee tutustumaan henkilökohtaisesti sirkuksen pariin.

  • sirkusesitys
  • sirkusesitys + toiminnallinen työpaja
  • toiminnallinen työpaja
  • TyKy-päivä

Ottakaa yhteyttä sirkuskoulun esityksistä sähköpostitse: sirkuskouluarx@gmail.com. Jos haluat tilata toiminnallisen työpajan, katso lisätietoja täältä.